Inschrijven

Geïnteresseerd om deel te nemen aan de Boerendart? Schrijf je dan nu in door onderstaand formulier in te vullen! Verdere correspondentie wordt afgehandeld via de opgegeven contactpersoon. Het is alleen mogelijk om teams van drie personen (minimum leeftijd 16 jaar!) in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per team. Je kunt het inschrijfgeld betalen door €10,- per team over te maken op bankrekening NL53 RABO 0160 5903 61 ten name van Buurtschap Veldstraat Boerendart onder vermelding van je teamnaam en de naam van je contactpersoon.

Als wij de gegevens en het inschrijfgeld in ontvangst hebben, krijg je van ons een bevestiging van inschrijven.
Nadat je werkelijk ingeschreven bent ontvang je meer nieuws en informatie over aanvangstijden e.d.

Let op!! Je bent alleen ingeschreven als je hiervan een bevestiging hebt gehad!

Zorg ervoor dat het onderstaande formulier volledig wordt ingevuld. Onvolledig ingevulde formulieren vertragen je inschrijving of kunnen ertoe leiden dat je geen bevestiging ontvangt en dus niet ingeschreven bent. Teams worden op volgorde van ontvangst van gegevens en inschrijfgeld verwerkt. Als de limiet van het aantal teams dat mee kan doen bereikt is en je niet meer mee kunt doen, maar al wel hebt betaald, dan wordt het inschrijfgeld natuurlijk geretourneerd.

Gegevens contactpersoon:

Vergeet niet om het inschrijfgeld (€10,- per team) over te maken op bankrekening NL53 RABO 0160 5903 61 ten name van Buurtschap Veldstraat Boerendart, o.v.v. je teamnaam en de naam van je contactpersoonVoor meer informatie over boerendart of vragen over je inschrijving kun je contact opnemen met de Boerendart commissie: Stuur een e-mail naar info@boerendart.nl